Türkçe Ingilizce

02/08/2019

Sirküler: 261/19, “Kılavuzluk Hizmetlerinde Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün Yetkilendirilmesi” Hk.

ÖNEMLİDİR

Konu: Kılavuzluk Hizmetlerinde Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün Yetkilendirilmesi Hk.

İlgi    : Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Mersin Liman Başkanlığının bila tarih ve 72232613-145.02-E.2360 sayılı yazısı.

Bir örneği ekte sunulan ilgi yazı ile, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün “Mersin 2” hizmet sahasında kılavuzluk hizmetlerini yerine getirmek üzere resen yetkilendirildiği ve 01.08.019 tarihi itibariyle hizmet vermeye başladığı bildirilmektedir.

Bilgilerinize rica ederiz.

submit...
Kapat Basın Açıklama MDTO

Türkiye’nin 15 Temmuz 2016 tarihinde maruz kaldığı hain darbe girişimine karşı birlikte karşı koymuş, devletin ve milletin varlık mücadelesinin içinde yer almış, Türkiye’nin üreticileri, esnafı, çiftçileri, müteşebbisleri ve çalışanlarının temsilcisi olan, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, T.KAMU-SEN, TISK, TOBB, TÜRK-İŞ, TESK ve TZOB’a bağlı kurumların yöneticileri Türkiye genelinde eş zamanlı olarak ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Mersin’de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) düzenlenen basın toplantısına Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Talat Dinçer, Mersin Ticaret Borsası Genel Sekreteri İsmail Sarı, Mersin Akdeniz Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel, Memur Sen Mersin İl Başkanı Abdulla Çelik, Kamu Sen Mersin İl Başkanı Nihat Aşçı ile TİSK Mersin İl Temsilcisi Alpaslan Yakar katıldı.