Türkçe Ingilizce

07/08/2019

Sirküler: 267/19, “Denizcilik Koordinasyon Komisyonu 2019 Yılı 1. Toplantısı Gündemi” Hk

ÖNEMLİ VE SÜRELİDİR

Konu: Denizcilik Koordinasyon Komisyonu 2019 Yılı 1. Toplantısı Gündemi Hk.

Bilindiği üzere, denizcilik ile ilgili bütün kurum ve kuruluşların yanı sıra Odamızın da üyesi bulunduğu Denizcilik Koordinasyon Komisyonu (DKK), ülkemiz denizciliğinin farklı boyutlarının ele alındığı bir forum olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısının başkanlığında yılda iki defa toplanmaktadır. Bu çerçevede, Denizcilik Koordinasyon Kurulunun 2019 yılı 1. Toplantısı, Bakanlığın ev sahipliğinde Ankara’da düzenlenecek olup, toplantı gündeminde yer almasını faydalı gördüğünüz (Yükleme, Boşaltma, Kılavuzluk, Römorkaj, Yük Teslim Belgesi gibi benzer konularda) gündem maddesi önerilerinizin en geç 23 Ağustos 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza (E:Posta: mersindto@mdto.org, Faks: 0324-3295230) bildirmenizi önemle rica ederiz.

Sirküler: 266/19, “Yunanistan Sınırları İçerisinde Hizmet Vermek Amacıyla İnternet Reklamları Kullanan Türk Bayraklı Guletlere Uygulanacak İdari Yaptırım” Hk.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğünün 01.08.2019 tarih ve E.638013 sayılı, “Yunanistan Sınırları İçerisinde Hizmet Vermek Amacıyla İnternet Reklamları Kullanan Türk Bayraklı Guletlere Uygulanacak İdari Yaptırım”ı konu alan yazısı ekte sunulmuştur.

Bilgilerinize rica ederiz.

Sirküler: 264/19, “Mersin Limanı Ocak-Nisan 2019 Dönemi Yük İstatistik Özet Sayfaları” Hk

Konu: Mersin Limanı Ocak-Nisan 2019 Dönemi Yük İstatistik Özet Sayfaları Hk.

Bilindiği üzere, Odamız İstatistik &AR-GE Servisi tarafından hazırlanan Mersin Limanı Yük İstatistik bilgileri, aylık olarak yayınlanmaktadır.

Mersin Limanı Yük İstatistik Bilgilerinin hazırlanması için İstatistik&AR-GE Servisi tarafından kullanılan bilgisayar programı tarafından 500 kg. üzeri olan yük bilgileri otomatik olarak yukarıya doğru yuvarlanmakta iken, söz konusu programda yapılan revizyon sonucu yük bilgileri Ocak 2019 döneminden itibaren yuvarlanmayacak ve net rakamlar yazılacaktır.

Bu nedenle, daha önceden gönderilen Ocak-Nisan 2019 dönemine ait Özet Sayfa revize edilmiş olup birer örneği ekte sunulmuştur.

Bilgilerinize rica ederiz.

submit...
Kapat Basın Açıklama MDTO

Türkiye’nin 15 Temmuz 2016 tarihinde maruz kaldığı hain darbe girişimine karşı birlikte karşı koymuş, devletin ve milletin varlık mücadelesinin içinde yer almış, Türkiye’nin üreticileri, esnafı, çiftçileri, müteşebbisleri ve çalışanlarının temsilcisi olan, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, T.KAMU-SEN, TISK, TOBB, TÜRK-İŞ, TESK ve TZOB’a bağlı kurumların yöneticileri Türkiye genelinde eş zamanlı olarak ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Mersin’de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) düzenlenen basın toplantısına Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Talat Dinçer, Mersin Ticaret Borsası Genel Sekreteri İsmail Sarı, Mersin Akdeniz Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel, Memur Sen Mersin İl Başkanı Abdulla Çelik, Kamu Sen Mersin İl Başkanı Nihat Aşçı ile TİSK Mersin İl Temsilcisi Alpaslan Yakar katıldı.