Sirküler : 342/17                                                                                                    26.10.2017

İlgi : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin, 11.10.2017 tarih ve 15555 sayılı yazısı.

İlgi yazıda, 28-29 Kasım 2017 tarihlerinde Londra’da Ekonomi Bakanı Sayın Nihat ZEYBEKÇİ ile Birleşik Krallık Ticaret Politikalarından Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Greg HANDS tarafından yürütülen Türkiye-Birleşik Krallık Ortak Ekonomik ve Ticaret Komitesi (JETCO) 6. Dönem Toplantısının gerçekleştirileceği bildirilerek, söz konusu toplantıya ilişkin hazırlık çalışmalarında yararlanılmak ve toplantı sonunda imzalanacak protokol metnine derç edilmek üzere, ikili ilişkilere yönelik olarak gündeme getirilmesinde fayda görülen konuların, ticari ve ekonomik alanında kaydedilen gelişmelerin, varsa karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerinin iletilmesi istenilmektedir.

İlgi talep gereğince,  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilecek Odamız görüşlerine referans oluşturmak üzere, yukarıda bahsedilen hususlara ilişkin görüş ve önerilerinizin, 26 Ekim 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamıza (Faks: 0324-3295230, E-Posta: mersindto@mdto.org) gönderilmesini rica ederiz.