Mersin Deniz Ticaret Odası, Alzheimer Derneği Mersin Şubesi tarafından Yenişehir’de inşa edilmekte olan Yaşlı Yaşam Merkezi’ne destek veriyor.

MDTO, Alzheimer Derneği Mersin Şubesi tarafından yaptırılan Yaşlı Yaşam Merkezi içerisinde yer alan standart hasta odasının isim hakkını aldı.

Proje içinde yer alan  24 metrekarelik T3 tipi standart hasta odasının isim hakkının MDTO’ya verilmesine ilişkin protokol  25 Şubat günü  Mersin Deniz Ticaret Odası Konferans Salonu’nda, MDTO Meclis Başkanı Jan Taşçı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Jozef Atat ve Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Genel Sekreteri Av. Sevgi Yanpar tarafından imza altına alındı.

Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Genel Sekreteri Sevgi Yanpar, İmza töreninin ardından yaptığı konuşmada,  3 bin 956 metrekare kapalı alanlı ve 150 kişi kapasiteli Yaşlı Yaşam Merkezi’nin Türkiye’de bir ilk olacağını söyledi, projeye destekleri için MDTO Meclis üyelerine teşekkür etti.

yasliyasam1merkezi