Türkçe Ingilizce

Çukurova Bölgesi Oda ve Borsaları İyi Uygulamalar İçin Buluştu

• Zoom

Adana ve Mersin il – İlçe Oda ve Borsalarının katılımıyla oluşturulan “Çukurova Bölgesi İyi Uygulamalar Platformu’nun ilk toplantısı, Platformun kurulmasına öncülük eden Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası evsahipliğinde 6 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 10:00’da Oda Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Adana Ticaret Odası, Adana Ticaret Borsası, Ceyhan Ticaret Odası, Ceyhan Ticaret Borsası, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası, Kozan Ticaret Borsası, Mersin Ticaret Borsası, Mersin Deniz Ticaret Odası,  Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ve Tarsus Ticaret Borsası’nın katılımlarıyla yapılan toplantıya Oda ve Borsaların Genel Sekreterleri ve Akreditasyon Sorumluları iştirak etmişlerdir.

Akreditasyon Sistemi içerisindeki iyi uygulamaların ve önerilerin paylaşıldığı toplantıda, fikir alışverişi ve değerlendirmelerin yapılmasından sonra bir sonraki toplantının 3 ay sonra Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde yapılması kararı alınarak sona ermiştir.

submit...
Kapat Basın Açıklama MDTO

Türkiye’nin 15 Temmuz 2016 tarihinde maruz kaldığı hain darbe girişimine karşı birlikte karşı koymuş, devletin ve milletin varlık mücadelesinin içinde yer almış, Türkiye’nin üreticileri, esnafı, çiftçileri, müteşebbisleri ve çalışanlarının temsilcisi olan, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, T.KAMU-SEN, TISK, TOBB, TÜRK-İŞ, TESK ve TZOB’a bağlı kurumların yöneticileri Türkiye genelinde eş zamanlı olarak ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Mersin’de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) düzenlenen basın toplantısına Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Talat Dinçer, Mersin Ticaret Borsası Genel Sekreteri İsmail Sarı, Mersin Akdeniz Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel, Memur Sen Mersin İl Başkanı Abdulla Çelik, Kamu Sen Mersin İl Başkanı Nihat Aşçı ile TİSK Mersin İl Temsilcisi Alpaslan Yakar katıldı.