Türkçe Ingilizce

Denizcilik ve Kabotaj Bayramında Mersin Marina’da Renkli Görüntüler

Zoom

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlama etkinlikleri sabah saatlerinde yapılan resmi törenin ardından Mersin Marina’da devam etti.

Denizcilik ile ilgili kurum ve kuruluşların stant açtığı Mersin Marina’da Mersin Liman Başkanlığı tarafından denizcilik temalı bir fotoğraf sergisi açıldı. Garnizon Komutanlığı bandosu mini bir konser verdi.  Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı’na bağlı bir sahil güvenlik botu da halkın ziyaretine açıldı.  Ziyarete açılan Sahil Güvenlik botuna da yoğun ilgi gösteren kent halkı Garnizon Komutanlığı Bandosunu da beğeniyle izledi.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO) da Mersin Marina’da stant açtı. Stantta Odanın yayınlarının yanı sıra denizcilik temalı promosyon ürünleri yer aldı. Deniz sevgisini pekiştirmeye yönelik olarak dağıtılan boyama kitapları, broşürler, magnetler, şapkalar ve balonlar başta çocuklar olmak üzere standı ziyaret edenlerden büyük ilgi gördü.

submit...
Kapat Basın Açıklama MDTO

Türkiye’nin 15 Temmuz 2016 tarihinde maruz kaldığı hain darbe girişimine karşı birlikte karşı koymuş, devletin ve milletin varlık mücadelesinin içinde yer almış, Türkiye’nin üreticileri, esnafı, çiftçileri, müteşebbisleri ve çalışanlarının temsilcisi olan, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, T.KAMU-SEN, TISK, TOBB, TÜRK-İŞ, TESK ve TZOB’a bağlı kurumların yöneticileri Türkiye genelinde eş zamanlı olarak ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Mersin’de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) düzenlenen basın toplantısına Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Talat Dinçer, Mersin Ticaret Borsası Genel Sekreteri İsmail Sarı, Mersin Akdeniz Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel, Memur Sen Mersin İl Başkanı Abdulla Çelik, Kamu Sen Mersin İl Başkanı Nihat Aşçı ile TİSK Mersin İl Temsilcisi Alpaslan Yakar katıldı.