Oda yıllık munzam aidatı 2.taksitlerinin Ekim Ayı Sonuna Kadar Yatırılması Gerekmektedir.
Duyuru
Türkçe Ingilizce

İnsan Kaynakları Yönetimi ve İstihdam Zirvesi Mersin’de Gerçekleştirildi.

haber zirve

Zoom

Mersin Valiliği işbirliğinde; Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Çukurova Kalkınma Ajansı işbirliğinde ve Girişimci İnsan Kaynakları Derneği koordinasyonunda Mersin 14-15 Mart 2017 tarihlerinde “bölgenin en büyük insan kaynakları yönetimi ve istihdam zirvesi ” gerçekleştirildi.

Türkiye’de insan yönetimi alanında çok önemli davetli konuşmacıları Mersin’de ağırlayan organizasyona kurumsal firmalar, sivil toplum kuruluşları ve insan kaynakları profesyonelleri büyük ilgi gösterdi.

submit...
Kapat Basın Açıklama MDTO

Türkiye’nin 15 Temmuz 2016 tarihinde maruz kaldığı hain darbe girişimine karşı birlikte karşı koymuş, devletin ve milletin varlık mücadelesinin içinde yer almış, Türkiye’nin üreticileri, esnafı, çiftçileri, müteşebbisleri ve çalışanlarının temsilcisi olan, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, T.KAMU-SEN, TISK, TOBB, TÜRK-İŞ, TESK ve TZOB’a bağlı kurumların yöneticileri Türkiye genelinde eş zamanlı olarak ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Mersin’de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) düzenlenen basın toplantısına Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Talat Dinçer, Mersin Ticaret Borsası Genel Sekreteri İsmail Sarı, Mersin Akdeniz Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel, Memur Sen Mersin İl Başkanı Abdulla Çelik, Kamu Sen Mersin İl Başkanı Nihat Aşçı ile TİSK Mersin İl Temsilcisi Alpaslan Yakar katıldı.