Türkçe Ingilizce

KOBİ’ler İçin Yurt Dışı İş Gezisi Desteği

logotr

Zoom

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği; KOBİ’lerimizin yurtdışı pazarlara açılmalarını sağlayabilmeleri, bu çerçevede yurt dışı iş gezilerini yaygınlaştırarak bu gezileri daha nitelikli hale getirip ihracat kapasitelerini artırabilmeleri adına KOSGEB’le yeni bir destek modeli konusunda işbirliği gerçekleştirmiştir.

Bu destekle; KOBİ’lerimiz kendi sektörü ile ilgili ürün gelişmelerini ve yeni teknik-teknolojileri takip edebilmeleri, yabancı pazarda ikili iş görüşmelerini tesis edebilmeleri, ithal/ihraç ürünler analizi ve pazar araştırmaları yapabilmeleri adına fırsat oluşturulmuş; fuar katılımları, sanayi bölgesi, fabrika, teknopark gezileri ile ticari kapasitelerini artırmaları hedeflenmiştir.

KOSGEB İşletme Geliştirme Destek Programı Yurt Dışı İş Gezisi Destekleri çerçevesinde KOBİ’lerimiz; oda-borsaları kanalı ile sektörel ve en az 10 KOBİ’nin katılımı ile yurtdışına gerçekleştirecekleri iş gezilerinde destek almaya hak kazanmaktadırlar.

Konu ile ilgili detaylı bilgiye KOBİ Bilgi Sitesi’nden (http://www.kobi.org.tr ) ve https://tobb.org.tr/KobiArastirma/Sayfalar/YurtdisiIsGezisiDestegi.php  ulaşabilirsiniz.

submit...
Kapat Basın Açıklama MDTO

Türkiye’nin 15 Temmuz 2016 tarihinde maruz kaldığı hain darbe girişimine karşı birlikte karşı koymuş, devletin ve milletin varlık mücadelesinin içinde yer almış, Türkiye’nin üreticileri, esnafı, çiftçileri, müteşebbisleri ve çalışanlarının temsilcisi olan, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, T.KAMU-SEN, TISK, TOBB, TÜRK-İŞ, TESK ve TZOB’a bağlı kurumların yöneticileri Türkiye genelinde eş zamanlı olarak ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Mersin’de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) düzenlenen basın toplantısına Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Talat Dinçer, Mersin Ticaret Borsası Genel Sekreteri İsmail Sarı, Mersin Akdeniz Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel, Memur Sen Mersin İl Başkanı Abdulla Çelik, Kamu Sen Mersin İl Başkanı Nihat Aşçı ile TİSK Mersin İl Temsilcisi Alpaslan Yakar katıldı.