Türkçe Ingilizce

MDTO Yönetiminden MTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

MDTO Yönetiminden MTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti 1

Zoom

Mersin Deniz Ticaret Odası Yönetimi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetimini ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

MDTO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Başkan Yardımcısı Jozef Atat, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Atahan Çukurova, Yönetim Kurulu Üyesi Bedii Canatan, Genel Sekreter Korer Özbenli ve Basın Danışmanı Ali Adalıoğlu, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

MDTO Heyeti, Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol’u makamlarında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

submit...
Kapat Basın Açıklama MDTO

Türkiye’nin 15 Temmuz 2016 tarihinde maruz kaldığı hain darbe girişimine karşı birlikte karşı koymuş, devletin ve milletin varlık mücadelesinin içinde yer almış, Türkiye’nin üreticileri, esnafı, çiftçileri, müteşebbisleri ve çalışanlarının temsilcisi olan, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, T.KAMU-SEN, TISK, TOBB, TÜRK-İŞ, TESK ve TZOB’a bağlı kurumların yöneticileri Türkiye genelinde eş zamanlı olarak ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Mersin’de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) düzenlenen basın toplantısına Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Talat Dinçer, Mersin Ticaret Borsası Genel Sekreteri İsmail Sarı, Mersin Akdeniz Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel, Memur Sen Mersin İl Başkanı Abdulla Çelik, Kamu Sen Mersin İl Başkanı Nihat Aşçı ile TİSK Mersin İl Temsilcisi Alpaslan Yakar katıldı.