Oda yıllık munzam aidatı 2.taksitlerinin Ekim Ayı Sonuna Kadar Yatırılması Gerekmektedir.
Duyuru
Türkçe Ingilizce

Mersin İşkur İl Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları Derneği Tarafından Düzenlenen Sunum Hk.

Ön Görsel

Zoom

04 Mart 2017 Cumartesi günü 14:00-17:00 saatleri arasında, Mersin İş Kurumu İl Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları Derneği tarafından, Odamızın da katıldığı SGK Teşvikleri Bilgilendirme Semineri düzenlenmiştir.

submit...
Kapat Basın Açıklama MDTO

Türkiye’nin 15 Temmuz 2016 tarihinde maruz kaldığı hain darbe girişimine karşı birlikte karşı koymuş, devletin ve milletin varlık mücadelesinin içinde yer almış, Türkiye’nin üreticileri, esnafı, çiftçileri, müteşebbisleri ve çalışanlarının temsilcisi olan, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, T.KAMU-SEN, TISK, TOBB, TÜRK-İŞ, TESK ve TZOB’a bağlı kurumların yöneticileri Türkiye genelinde eş zamanlı olarak ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Mersin’de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) düzenlenen basın toplantısına Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Talat Dinçer, Mersin Ticaret Borsası Genel Sekreteri İsmail Sarı, Mersin Akdeniz Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel, Memur Sen Mersin İl Başkanı Abdulla Çelik, Kamu Sen Mersin İl Başkanı Nihat Aşçı ile TİSK Mersin İl Temsilcisi Alpaslan Yakar katıldı.