Türkçe Ingilizce

ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü’nün Personel Alım İlanları Hk.

orta_dogu_teknik_universitesi_odtu_personel_aliyor_h18831_98724

Zoom

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Deniz Bilimleri Enstitüsü araştırma gemisi ve teknelerinde görev yapmak üzere Sınırlı Makine Zabiti, Usta Gemici ve Aşçı alımı yapılacaktır.

Personel alım ilanlarına ilişkin başvuru süreci 12 Ocak 2018 tarihi itibariyle sona erecek olup, söz konusu ilanlara ait dokümanlar aşağıda mevcuttur.

Usta Gemici Aranan Özellikler

Aşçı Aranan Özellikler

Sınırlı Makine Zabiti Aranan Özellikler

submit...
Kapat Basın Açıklama MDTO

Türkiye’nin 15 Temmuz 2016 tarihinde maruz kaldığı hain darbe girişimine karşı birlikte karşı koymuş, devletin ve milletin varlık mücadelesinin içinde yer almış, Türkiye’nin üreticileri, esnafı, çiftçileri, müteşebbisleri ve çalışanlarının temsilcisi olan, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, T.KAMU-SEN, TISK, TOBB, TÜRK-İŞ, TESK ve TZOB’a bağlı kurumların yöneticileri Türkiye genelinde eş zamanlı olarak ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Mersin’de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) düzenlenen basın toplantısına Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Talat Dinçer, Mersin Ticaret Borsası Genel Sekreteri İsmail Sarı, Mersin Akdeniz Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel, Memur Sen Mersin İl Başkanı Abdulla Çelik, Kamu Sen Mersin İl Başkanı Nihat Aşçı ile TİSK Mersin İl Temsilcisi Alpaslan Yakar katıldı.