Türkçe Ingilizce

Resim ve Müzik Bir Arada

30051795_2012586625728216_3645336972994386346_o

Zoom

Akdeniz Opera ve Bale Kulübü (AKOB) tarafından Mersin Deniz Ticaret Odası’nın (MDTO) desteği ile gerçekleştirilen etkinlikte iki sanat dalı bir araya geldi. Mersin Deniz Müzesi’nde merhum Sanatçı Rafet Van’ın tabloları sergilenirken Flüt Sanatçısı Ece Selin Yüksel de müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Mersin Deniz Ticaret Odası sponsorluğunda gerçekleşen etkinliğe MDTO Genel Sekreteri Korer Özbenli, Genel Sekreter Yardımcıları Halil Delibaş ve Mesut Öztürk’ün yanı sıra Etkinliğe MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Araştırmacı Yazar Nihat Taner, İhsan Toksöz, Fazıl Tütüner,Doç.Dr. Halit Turgay, Kemal Rastgeldi ve sanat severler katıldı. Dünya Kültürlerine Katkı Ödülü sahibi Rafet Van’ın eşinin de bulunduğu etkinlikte konuşma yapan Fazıl Tütüner, usta sanatçı Rafet Van’ı sanat severlerle buluşturarak, onu unutmadıklarını gösterdiklerini ve eserenlerinin her zaman yaşatılacağını ifade etti.

Etkinliği iki sanat dalının, resim ve müziğin birlikteliğiyle zenginleştirdiklerini söyleyen Tütüner, etkinliğe katkıları için Nihat Taner’e de teşekkür etti.

submit...
Kapat Basın Açıklama MDTO

Türkiye’nin 15 Temmuz 2016 tarihinde maruz kaldığı hain darbe girişimine karşı birlikte karşı koymuş, devletin ve milletin varlık mücadelesinin içinde yer almış, Türkiye’nin üreticileri, esnafı, çiftçileri, müteşebbisleri ve çalışanlarının temsilcisi olan, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, T.KAMU-SEN, TISK, TOBB, TÜRK-İŞ, TESK ve TZOB’a bağlı kurumların yöneticileri Türkiye genelinde eş zamanlı olarak ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Mersin’de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) düzenlenen basın toplantısına Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Talat Dinçer, Mersin Ticaret Borsası Genel Sekreteri İsmail Sarı, Mersin Akdeniz Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel, Memur Sen Mersin İl Başkanı Abdulla Çelik, Kamu Sen Mersin İl Başkanı Nihat Aşçı ile TİSK Mersin İl Temsilcisi Alpaslan Yakar katıldı.