Türkçe Ingilizce

TOBB Türkiye 100 Programı Hk.

afis_HR_gris

Zoom

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 08.01.2019 tarih ve 195 sayılı yazısında;  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenmesi, söz konusu şirketlerin görünürlüklerinin arttırılması ve bu şirketlerin ekonomik bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla 2011 yılından bu yana “TOBB Türkiye 100” programının yürütüldüğü, söz konusu program başvuru kriterlerini sağlayan şirketlerin  büyüme hızlarına göre sıralanacağı ve en hızlı büyüyen şirketin birinciliği alacağı bildirilmektedir.

TOBB Türkiye 100 Programı başvuru kriterleri ve program başvurusuyla ilgili detaylı bilgiler “http://turkiye100.tobb.org.tr/” adresinde mevcuttur.

Basın Bülteni

submit...
Kapat Basın Açıklama MDTO

Türkiye’nin 15 Temmuz 2016 tarihinde maruz kaldığı hain darbe girişimine karşı birlikte karşı koymuş, devletin ve milletin varlık mücadelesinin içinde yer almış, Türkiye’nin üreticileri, esnafı, çiftçileri, müteşebbisleri ve çalışanlarının temsilcisi olan, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, T.KAMU-SEN, TISK, TOBB, TÜRK-İŞ, TESK ve TZOB’a bağlı kurumların yöneticileri Türkiye genelinde eş zamanlı olarak ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Mersin’de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) düzenlenen basın toplantısına Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Talat Dinçer, Mersin Ticaret Borsası Genel Sekreteri İsmail Sarı, Mersin Akdeniz Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel, Memur Sen Mersin İl Başkanı Abdulla Çelik, Kamu Sen Mersin İl Başkanı Nihat Aşçı ile TİSK Mersin İl Temsilcisi Alpaslan Yakar katıldı.