Sirküler: 1/18                                                                                                                                                                        02.01.2018

Konu : Taşıma İşleri Organizatörleri (Freight Forwarder) Yönetmelik Taslağına İlişkin Görüşlerin İletilmesi Hk.

İlgi     : T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürlüğünün 29.12.2017 tarih ve E.102928 sayılı yazısı.

İlgi yazı ile;  T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından “Taşıma İşleri Organizatörleri Yönetmelik Taslağı”nın (Freight Forwarder) hazırlandığı belirtilerek, söz konusu Yönetmelik Taslağına ilişkin Odamız görüşlerinin iletilmesi istenilmektedir.

Buna göre, bir örneği ekte sunulan Taslak Yönetmeliğin incelenmesini ve hazırlanan olası görüş ve önerilerinizin, T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürlüğüne iletilmek üzere, 05 Ocak 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza (Faks: 03243295230, E-Posta: mersindto@mdto.org) gönderilmesini rica ederiz.

Eki: Yönetmelik Taslağı