Sirküler: 111/19                                                                                                                                     11.03.2019

ÖNEMLİDİR

Konu : İstihdam Seferberliği Kapsamında Düzenlenecek Olan Toplantı Hk.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganı ile, 2019 Yılı İstihdam Seferberliği başlatılmış olup,söz konusu program ile işverenlere yönelik olarak; Yeni İstihdama Ücret Desteği, Yeni İstihdamın SGK Primine Vergisine Destek, Kısa Çalışma Ödeneği Desteği, Asgari Ücret Desteği, Düzenli Ödemeye Devamlı Destek, Kalkınmaya İlave Destek, Önce İşbaşında Eğitim Sonra İstihdam Desteği, Nitelikli İşgücü Eğitimine Tam Destek başlıklarıyla önemli destekler verileceği açıklanmıştır.

2019 yılı İstihdam Seferberliği kapsamında işverenlerimize sağlanacak destekleri ayrıntılı olarak açıklamak üzere, 13 Mart 2019 Çarşamba günü saat 13:00’da Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda, İŞKUR, SGK Temsilcileri ve TOBB’den bir uzmanın da katılımıyla geniş kapsamlı bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

2019 yılı İstihdam Seferberliği programı hakkında detaylı bilgilerin yer alacağı bilgilendirme toplantısına, kuruluşunuzun üst düzey temsilcisinin katılımını önemle rica ederiz.