Sirküler: 112/19                                                                                                                                       14.03.2019

Konu: Gemi Acenteliği Eğitim Semineri Duyurusu Hk.

İlgi    :(a) 05.03.2012 tarih ve 28224 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Gemi Acenteleri Yönetmeliği

(b) Gemi Acenteleri Eğitim Yönergesi.

(c) 12.12.2018 tarih ve 311/18 sayılı sirkülerimiz.

(d) 05.03.2019 tarih ve 95/19 sayılı sirkülerimiz.

İlgi (a) ve (b) mevzuatlar doğrultusunda, 2019 Yılı Gemi Acenteliği Eğitim Semineri Takviminin yayınlandığı ilgi (c) sirkülerimiz gereğince, Odamız tarafından 08-13 Nisan 2019 tarihleri arasında “Gemi Acenteliği Eğitim Semineri düzenleneceği, ilgi (d) sirkülerimiz ile duyurulmuştur.

Gemi Acenteliği Eğitim Seminerine katılmak isteyen asgari lise mezunu olmaları gereken adayların, ekteki dilekçeyi doldurarak en geç 04 Nisan 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamıza başvurmaları gerekmektedir.

Eğitimlerle ilgili detaylı bilgilere T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı web sitesi (https://atlantis.udhb.gov.tr/ABS/acente_ANA.asp) ve Odamız web sitesi (www.mdto.org.tr) aracılığı ile ulaşılabileceği gibi, Odamız ilgilileri Halil DELİBAŞ (Genel Sekreter Yardımcısı, halildelibas@mdto.org) ve Eda KARA’dan (Yazı İşleri ve Üye Sicil Memuru, Gemi Acenteliği Eğitim Koordinatörü, edakara@mdto.org) da yardım alınabilecektir.

Bilgilerinize rica ederiz.

Eki: Başvuru Dilekçesi Örneği