Sirküler: 134/17                                                                                                                        30.03.2017

Nisan ayından başlamak üzere düzenli olarak her ayın son haftasında Odamız koordinesinde MIP yetkilileri ve üyelerimizin temsilcilerinin katılımı ile limanda yaşanan sorunların ve çözüm önerilerinin görüşüleceği toplantılar düzenlenecektir.

MIP ile yapılacak toplantı öncesi üyelerimizin karşılaştıkları sorunların ve çözüm önerilerinin tespiti amacıyla her ay düzenli olarak toplantılar düzenlenmesi kararlaştırılmış olup, ilk toplantı 05 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 12.00-14.00 saatleri arasında Odamızda yapılacaktır.

Toplantı gündeminin belirlenmesini teminen, toplantı tarihinden önceki gün mesai bitimine kadar sorunların yazılı olarak Odamızın  (mersindto@mdto.org) adresine iletilmesini ve anılan toplantıya yetkili temsilcinizin katılması hususunda gereğini rica ederiz.