Sirküler: 139/19                                                                                                                                 3.4.2019

Konu: F.Eymen YILDIZÇELİK Yardım Kampanyası Hk.

İlgi   : Semih YILDIZÇELİK’in 25 Mart 2019 tarihli yazısı.

Odamıza gönderilen ilgi yazıda; 2004 yılından beri Odamız üyesi firmalarda Gemi Acentesi Operasyon Sorumlusu olarak çalıştığını beyan eden ve halen Capital Lojistik ve Taşımacılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mersin Şubesi personeli olan Semih YILDIZÇELİK, 5 yaşındaki oğlu F.Eymen YILDIZÇELİK’in doğuştan çift kaval kemiği eksikliği nedeniyle ihtiyaç duyulacak çok masraflı tedavi/ameliyat masraflarını karşılamak üzere başlatılan ve Mersin Valiliğince onaylanan Yardım Kampanyası’nın üyelerimize duyurulmasını talep etmiştir.

Konu ile ilgili yazı ekte sunulmuş olup, olası yardımlar için resmi yardım hesap bilgileri Semih YILDIZÇELİK’ten (Tel:0507-746 21 37) temin edilebilecektir.

Bilgilerinize rica ederiz.

Eki: İlgi Yazı