Sirküler: 144/18                                                                                                                                                   04.06.2018

ÖNEMLİ VE SÜRELİDİR

Konu : Belarus Dnieper Nehri Liman İnşa Projesi Hk.

İlgi     : T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğünün 25.05.2018 tarih ve E.42153 sayılı yazısı.

İlgi yazı ile; Belarus Büyükelçiliği ile T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına yapılan ziyaretleri esnasında gerçekleştirilen ikili görüşmelerde, Dnieper Nehri üzerinde bir liman inşa projesinin bulunduğu, liman inşa projesine ilgi duyan Türk firmalarının katılımından memnuniyet duyulacağı ve bu konuda işbirliğine açık olduklarının ifade edildiği belirtilerek, projeye ilgi duyan firmalardan birer adet irtibat kişisi bilgileri ile varsa talep edilen ilave bilgilerin iletilmesi istenilmektedir.

Söz konusu liman inşa projesi ile ilgili bilgiler ekte sunulmuş olup, konuyla ilgilenen üyelerimizin  firma temsilci bilgileri ile varsa talep ettikleri ilave bilgileri, T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğüne iletilmek üzere, 08 Haziran 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza (E-Posta: mersindto@mdto.org, Faks: 0324-3295230) göndermelerini rica ederiz.

Eki: Proje Bilgileri