Sirküler: 154/18                                                                                                                           12.06.2018

Konu: Akabe-Maan Şehirleri Arasında Yapılması Öngörülen Demiryolu Projesi Hk.

İlgi    : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 07.06.2018 tarih ve 8812 sayılı yazısı.

İlgi yazı ile; Amman’da bulunan Akabe Özel Ekonomik Bölge İdaresi Başkanı (ASEZA) Nasser Shreydeh ile Akabe Kalkınma Şirketi Başkan Yardımcısı (ADC) ve Akabe Havalimanı CEO’su Bashar Abu Rumman ile Amman Büyükelçimiz arasında bir görüşme gerçekleştirildiği belirtilerek, görüşmede gündeme gelen konular sıralanmıştır.

Gündem konuları özetle Akabe ile Maan şehirleri arasında yapılması öngörülen demiryolu projesinin detaylarını içermekte olup, konuyla ilgilenen üyelerimiz,  ilgi yazıyı Odamızdan temin edebilirler.

Bilgilerinize rica ederiz..