Sirküler: 178/19                                                                                                                                        03.05.2019

ÖNEMLİDİR

Komşu ülkelerde, Orta Asya’da, Balkanlarda yaşayan ve Türkçe konuşan girişimciler ile ülkemizin bağlarını güçlendirmek için 2005 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Dışişleri Bakanlığı’nın iş birliğinde, Türkçe Konuşan Girişimciler Programı düzenlenmektedir.

21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı’ kapsamında; 16 ülkeden yaklaşık 50 katılımcının iştirak edeceği heyet ziyareti 07 Mayıs 2019 Salı günü, 17:00 ve 19:00 saatleri arasında Odamızda, ‘İkili İş Görüşmeleri (B2B) Etkinliği’ ise 08 Mayıs 2019 Çarşamba günü, 09:30 ve 12:30 saatleri arasında, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşecektir.

Mersinli iş insanlarımız ile yurtdışından gelen sektör temsilcileri arasında somut ticari bağlantılar kurulmaya çalışılacağı bahse konu ‘İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’ne katılmak isteyen üyelerimize ülke ve sektör bazında katılımcı listesi ekte sunulmuştur.

Bilgilerinize rica ederiz.

Eki: İlgi Yazı