Sirküler: 195/18                                                                                                                                        07.08.2018

Konu: Gemi Acenteliği Eğitim Semineri Duyurusu Hk.

İlgi    : (a) 05.03.2012 tarih ve 28224 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Gemi Acenteleri Yönetmeliği

(b) Gemi Acenteleri Eğitim Yönergesi.

(c) 17.01.2018 tarih ve 19/18 sayılı sirkülerimiz.

İlgi (a) ve (b) mevzuatlar doğrultusunda, 2018 Yılı Gemi Acenteliği Eğitim Semineri Takviminin yayınlandığı ilgi (c) sirkülerimiz gereğince, Odamız tarafından 15-20 Ekim 2018 tarihleri arasında “Gemi Acenteliği Eğitim Semineri düzenlenecektir.

Gemi Acenteliği Eğitim Seminerine katılmak isteyen kişilerin ekteki dilekçeyi doldurarak en geç 12 Ekim 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza başvurmaları gerekmektedir.

Eğitimlerle ilgili detaylı bilgilere T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürlüğünün web sitesi (https://atlantis.udhb.gov.tr/ABS/acente_ANA.asp) ve Odamız web sitesi (www.mdto.org.tr) aracılığı ile ulaşılabileceği gibi, Odamız ilgilileri Halil DELİBAŞ (Genel Sekreter Yardımcısı, halildelibas@mdto.org) ve Eda KARA’dan (Yazı İşleri ve Üye Sicil Memuru, Gemi Acenteliği Eğitim Koordinatörü, edakara@mdto.org) da yardım alınabilecektir.

Bilgilerinize rica ederiz.

Eki: Başvuru Dilekçesi Örneği