Sirküler: 214/18                                                                                                                                       04.09.2018

SÜRELİDİR

İlgi : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 31.08.2018 tarih ve 12774 sayılı yazısı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Dış İlişkiler Komisyonunda yer alan Odamız Meclis Üyesi Ayla HARP’in katılacağı TOBB Dış İlişkiler Komisyonu 2. Toplantısı, 11 Eylül Salı günü Birlik Merkezi Ankara’da gerçekleştirilecektir.

Odamız temsilcisinin toplantı öncesi , bölgemiz gündeminde yer alacak konuların belirlenmesi  maksadıyla üyelerimizin dış ilişkiler konusunda (ülke, şirket, gemi, liman..vb. sorun ve çözüm önerileri, ilgili kurumlar, vb.) ilgili bilgileri ek forma uygun olarak 6 Eylül 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamıza (e-posta: mersindto@mdto.org, Faks: 0324-3295230) ivedilikle göndermelerini önemle rica ederiz.

Eki: Form