Sirküler: 218/19                                                                                                                                        12.06.2019

SÜRELİDİR

Konu: Almanya ile Türkiye Arasındaki İkili Ticarete İlişkin Görüş ve Önerilerin İletilmesi Hk.

İlgi     : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 11.06.2019 tarih ve 5835 sayılı yazısı.

İlgi yazıda, Türkiye-Almanya Ortak Ekonomik ve Ticaret Komitesi (JETCO) 1. Dönem Toplantısı sonrasında kurulan “Türk Ticaret Grubu”nun JETCO’ya sunacağı görüş, öneri ve tavsiyelerde yararlanılmak üzere, Almanya ile Türkiye arasındaki ikili ticaret fırsatları, ticareti engelleyen kural ve uygulamalar, vb. konularda görüş ve önerilerin iletilmesi istenilmektedir.

İlgi talep gereğince Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilecek Odamız görüşlerine referans oluşturmak üzere, yukarıda bahsedilen hususlara ilişkin görüş ve önerilerinizin, 17 Haziran 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza (Faks: 0324-3295230, E-Posta: mersindto@mdto.org) gönderilmesini rica ederiz.