Sirküler: 228/18                                                                                                                                       20.09.2018

ACİL VE ÖNEMLİDİR

20.09.2018 tarih itibarıyla, KOBİ Destek (Nefes) kredisi uygulaması başlamış olup, Odamızca Ziraat Bankası İstasyon Şubesinde ve Yapı kredi Bankası Mersin Şubesinde nezdinde 18 Ay vadeli hesap açılmıştır.

Söz konusu KOBİ Destek (Nefes) kredi uygulaması ile ilgili olarak.

1. Üyelerimiz, Odamızdan ücretsiz olarak temin edecekleri “KOBİ Destek (Nefes) Kredisi Başvurusu içindir” ibareli faaliyet belgesi ile ilgili banka şubesine müracaat edeceklerdir.

2. Üyelerimizin kullanacağı kredinin üst limiti 200.000.- TL (İkiyüzbinTL)’dir.

3. Üyelerimizin kullanacağı kredi 6 ay anapara ödemesiz, 12 ay eşit taksitli geri ödemeli toplam 18 ay vadeli olacaktır. Vadenin uzatılması veya kısaltılması mümkün değildir.

4. Kullanılacak kredinin brüt faiz oranı % 1.85’dir.

5. Üyelerimiz kullanacakları kredi ile ilgili KGF (Kredi Garanti Fonu)’ye ödenecek % 0,03 kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında kredi kullandıkları bankalara herhangi bir masraf ve komisyon ödemeyeceklerdir.

Bilgilerinizi önemle rica ederiz.