Sirküler: 229/19                                                                                                                                                           28.6.2019

ÖNEMLİDİR

Konu: Odamız Anket Çalışması Hk.

Odamız üyelerinin sorunları, öngörüleri ve beklentilerinin tespit edilerek gerekli tedbirlerin alınmasını sağlamak maksadıyla, Odamız ile Mersin Üniversitesi işbirliğinde özel bir anket formu hazırlanmıştır.

Üyelerimizce doldurulacak olan anket çalışmalarının değerlendirilmesi neticesinde, hem kamu kurumlarının yatırımlar ve sorunlara çözüm üretmeleri talep edilecek, hem de Odamızın stratejik plan çalışmaları kapsamında hangi alanlarda sektöre yönelik çalışmalar yapılması gerektiği belirlenecektir.

Anket çalışmasının neticeleri doğrultusunda önümüzdeki dönem Odamız çalışmalarına yön verileceğinden, söz konusu anketin doldurulması büyük önem arz etmektedir.

Yukarıda bahse konu anket çalışması, Mersin Üniversitesi Yüksek Lisans öğrencileri tarafından işyerinizde (randevu alınarak) yapılacak olup, gerekli yardımın ve kolaylığın gösterilmesini rica ederiz.