ÖNEMLİ VE SÜRELİDİR

Konu: Denizcilik Koordinasyon Komisyonu 2019 Yılı 1. Toplantısı Gündemi Hk.

Bilindiği üzere, denizcilik ile ilgili bütün kurum ve kuruluşların yanı sıra Odamızın da üyesi bulunduğu Denizcilik Koordinasyon Komisyonu (DKK), ülkemiz denizciliğinin farklı boyutlarının ele alındığı bir forum olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısının başkanlığında yılda iki defa toplanmaktadır. Bu çerçevede, Denizcilik Koordinasyon Kurulunun 2019 yılı 1. Toplantısı, Bakanlığın ev sahipliğinde Ankara’da düzenlenecek olup, toplantı gündeminde yer almasını faydalı gördüğünüz (Yükleme, Boşaltma, Kılavuzluk, Römorkaj, Yük Teslim Belgesi gibi benzer konularda) gündem maddesi önerilerinizin en geç 23 Ağustos 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza (E:Posta: mersindto@mdto.org, Faks: 0324-3295230) bildirmenizi önemle rica ederiz.