Sirküler: 278/18                                                                                                                                            15.11.2018

SÜRELİDİR

Konu : Güney Kore ile İkili İlişkilere Yönelik Görüşlerin İletilmesi Hk.

İlgi     :Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 14.11.2018 tarih ve 17037 sayılı yazısı.

İlgi yazıda, 27 Kasım 2018 tarihinde İstanbul’da Türkiye-Güney Kore Gümrük İdaresi Başkanları 6. Toplantısının gerçekleştirileceği belirtilerek, söz konusu toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Güney Kore ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin iletilmesi istenilmektedir.

İlgi talep gereğince Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilecek Odamız görüşlerine referans oluşturmak üzere, yukarıda bahsedilen hususlara ilişkin görüş ve önerilerinizin, 16 Kasım 2018 Cuma günü (yarın) mesai bitimine kadar Odamıza (Faks: 0324-3295230, E-Posta: mersindto@mdto.org) gönderilmesini rica ederiz.

Halil DELİBAŞ

Genel Sekreter V.