Sirküler :  312/17                                                                                                                                          02/10/2017

Sayın Üyemiz ,

SÜRELİDİR

Konu : Türkiye-Bulgaristan İkili İlişkilerine Yönelik Görüşlerin İletilmesi Hk.

İlgi    : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 25.09.2017 tarih ve 14666 sayılı yazısı.

İlgi yazıda; Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn.Bülent TÜFENKÇİ’nin resmi görüşmelerde bulunmak üzere 16 Ekim 2017 tarihinde Bulgaristan’ı ziyaret edeceği bildirilerek, söz konusu toplantıda gündeme getirilmesinde fayda görülen konular, varsa sorunlar ve işbirliği önerilerine dair bilgi notu talep edilmektedir.

Buna göre, Bulgaristan ile ikili ilişkilerimize yönelik sorun ve işbirliği önerilerine dair görüşlerinizin, 04 Ekim 2017 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilmek üzere Odamıza (Faks: 0324-3295230, E-Posta: mersindto@mdto.org) gönderilmesini rica ederiz.