Sirküler : 328/17                                                                                                       16.10.2017

ÖNEMLİ VE SÜRELİDİR

İlimiz merkezinde bulunan liman ve iskelelere (MIP, MESBAŞ, Ataş, Poaş, Opet, Akpet, Savka ..vd) gelen gemilerin mürettebat ve yolcu giriş, çıkış (pasaport, vize, geçici belge ..vb) işlemlerinin, Mersin Limanı Yolcu Salonunda bulunan Deniz Liman Şube Müdürlüğü (Deniz Polisi) Mersin Hudut Kapısı aracılığı ile yapıldığı malumunuzdur.

Mersin Deniz Hudut Kapısı (Deniz Polisi) ile ilgili işlemlerde üyelerimizce karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri konularında, Odamızda üyelerimiz ve Mersin Deniz Şube Müdürlüğü ilgililerinin katılacağı bir istişare toplantısı düzenlenmesi planlanmıştır.

Önümüzdeki dönemde( tarihi bilahare bildirilecek) , Mersin Deniz Ticaret Odası ile Mersin Deniz Polisi arasında yapılacak toplantı gündemine alınmasını istediğiniz konuların (sorunlar, öneriler) ve toplantıya katılım durumunuzun (katılacak ilgili kimlik bilgisini) 20 Ekim 2017 mesai bitimine  (17:00) kadar Odamıza bildirilmesini önemle rica ederiz.