Sirküler: 340/18                                                                                                                                       31.12.2018

SÜRELİDİR

Konu: Pakistan Başbakanı ile Yapılacak Çalışma Yemeğine Katılım Hk.

İlgi     : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 31 Aralık 2018 tarihli yazısı.

İlgi yazı ile; Pakistan Başbakanı Sayın Imran KHAN’ın ülkemize gerçekleştireceği ziyaret kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Pakistan Ankara Büyükelçiliği işbirliğinde 3 Ocak 2019 Perşembe günü saat 20:00’da bir çalışma yemeği düzenleneceği, söz konusu çalışma yemeğinde ülkemiz ve Pakistan arasındaki ticaret ve yatırım ilişkilerinin ele alınmasının planlandığı, etkinliğe katılmak isteyen firmaların üst düzey temsilcilerinin Birlik web sitesi “https://tobb.org.tr/UlkeRehberi/Sayfalar/pakistan.php” adresinde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak 02 Ocak 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar “kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr” adresine iletmeleri gerektiği bildirilmektedir.

Bilgilerinize rica ederiz.