Sirküler : 343/17                                                                                         26.10.2017

İlgi : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin, 20.10.2017 tarih ve 16134 sayılı yazısı.

İlgi yazıda, Kasım 2017’de  Cezayir’de  Türkiye-Cezayir 11. Dönem Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Toplantısının  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn. Berat ALBAYRAK eşbaşkanlığında gerçekleştirileceği bildirilerek, söz konusu toplantı çalışmalarında kullanılmak üzere, Cezayir ile ikili ilişkilerimizde gündeme getirilmesinde fayda görülen konular ve varsa sorunlara ilişkin  bilgi notu talep edilmektedir.

İlgi talep gereğince Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilecek Odamız görüşlerine referans oluşturmak üzere, yukarıda bahsedilen hususlara ilişkin görüş ve önerilerinizin, 30 Ekim 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza (Faks: 0324-3295230, E-Posta: mersindto@mdto.org) gönderilmesini rica ederiz.