Sirküler: 349/17                                                                                                                                      27.10.2017

SÜRELİDİR

İlgi : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 24.10.2017 tarih ve 16269 sayılı yazısı.

İlgi yazıda, Türkiye-Filistin Ekonomik İşbirliği Konseyi’nin ilk toplantısının Ekonomi Bakanı Sn. Nihat ZEYBEKÇİ ve Filistin Ulusal Ekonomi Bakanı Sn. Abeer ODEH’in katılımlarıyla 23 Kasım 2017 tarihinde ülkemizde gerçekleştirileceği bildirilerek, yapılacak görüşmelerde gündeme getirilmesinde fayda görülen hususları içeren bir bilgi notunun, Ekonomi Bakanlığına iletilmek üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine gönderilmesi istenilmektedir.

İlgi talep gereğince Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilecek Odamız görüşlerine referans oluşturmak üzere, Filistin ile ikili ilişkilerimize yönelik görüş ve önerilerinizin, 30 Ekim 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza (Faks: 0324-3295230, E-Posta: mersindto@mdto.org) gönderilmesini rica ederiz.