Sirküler: 364/17                                                                                                                                      07.11.2017

ÖNEMLİ VE SÜRELİDİR

Konu : Odamızca Düzenlenmesi Planlanan Eğitimler Hk.

Odamızca bu yıl içinde üyemiz firma çalışanlarına yönelik olarak;

• P&I, IMO, ILO sözleşmeleri bağlamında Gemi ve Liman Operasyonlarında İş Kazası Riskleri Farkındalık Eğitimi

VEYA

• Liman Devleti Denetim Uygulamaları

konularında eğitim semineri düzenlenmesi planlanmaktadır.

Toplam 1 (bir) gün sürecek olan eğitim seminerinin, üyemiz firma çalışanlarından liman/ operasyon elemanlarına yönelik olarak düzenlenmesi planlanmakta olup, yukarıda belirtilen eğitim seminerlerinden tercih edilen konunun ve eğitimlere katılım sağlaması uygun görülen personelin bilgilerinin, bir örneği ekte sunulan Katılım Formuna uygun olarak doldurulmasını ve 10 Kasım 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza (mersindto@mdto.org, 0324-3295230) gönderilmesini rica ederiz.

Eki : Eğitim Talep Formu