Sirküler: 387/17                                                                                                                        24.11.2017

İlgi     : Hollanda &Türkiye Ticaret Odasının 20 Kasım 2017 tarihli yazısı.

Konu : Rotterdam Türk Ticaret Merkezi Hk.

İlgi yazı ile; T.C. Ekonomi Bakanlığı himayesiyle TİM A.Ş. bünyesinde yurtdışına açılan Türk Ticaret Merkezlerinin Hollanda şubesinin, Hollanda’da faaliyet gösteren “Hollanda&Türkiye Ticaret Odasıyla” birlikte açma tekliflerinin iletildiği ve  Rotterdam Türk Ticaret Merkezi’nin Rotterdam’da, Rotterdam Havalimanı yakınında bulunduğu belirtilerek, ürettiği ürün ve hizmetleri AB ülkeleri içerisinde Hollanda üzerinden Avrupa ve dünya pazarlarına ulaştırmak isteyen firmaların söz konusu Ticaret Merkezi içerisinde irtibat ofisi veya pazarlama ofisi şeklinde yer alabileceği bildirilmektedir.

Türk Ticaret Merkezinin tanıtım dokümanı ekte sunulmuş olup, konuyla ilgilenen üyelerimiz, Hollanda&Türkiye Ticaret Odasıyla(Web sitesi :http://htto.nl) iletişime geçebileceklerdir.

Bilgilerinize rica ederiz.

Eki: Rotterdam Türk Ticaret Merkezi Tanıtıcı Dökümanı