Sirküler: 388/17                                                                                                                                27.11.2017

Konu : P&I, IMO, ILO Sözleşmeleri Bağlamında Gemi ve Liman Operasyonlarında İş Kazası Riskleri Farkındalık Eğitimi Hk.

İlgi     : 07.11.2017 tarih ve 364 sayılı sirkülerimiz.

İlgi sirkülerimiz ile üyemiz firma çalışanlarından liman/operasyon elemanlarına yönelik olarak;  P&I, IMO, ILO Sözleşmeleri Bağlamında Gemi ve Liman Operasyonlarında İş Kazası Riskleri Farkındalık Eğitimi veya Liman Devleti Denetim Uygulamaları konularında eğitim seminerinin düzenlenmesinin planlandığı belirtilerek, belirtilen eğitim seminerleri arasından tercih edilen konu ile eğitime katılacak olan personel bilgilerinin Odamıza gönderilmesi istenilmiştir.

Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda eğitim semineri konularından P&I, IMO, ILO Sözleşmeleri Bağlamında Gemi ve Liman Operasyonlarında İş Kazası Riskleri Farkındalık Eğitiminin düzenlenmesi uygun değerlendirilmiş olup, söz konusu eğitim semineri 29 Kasım 2017 Çarşamba günü 14:00-16:00 saatleri arasında Odamız Toplantı Salonunda düzenlenecektir.

Söz konusu eğitime katılmasını uygun gördüğünüz personel bilgilerinin ek eğitim katılım formu ile  Odamıza bildirilmesi ve eğitime katılacak ilgililerin eğitim günü Odamıza gönderilmesini ,

Bilgilerinize rica ederiz.

Eki : Eğitim Talep Formu