Sirküler: 408/17                                                                                                                                                                                                                                                                                          19.12.2017

SAYIN ÜYEMİZ

Kalite ve Akreditasyon Sistemi gereği, Odamız tarafından hazırlanacak 2018 Yılı Üye Eğitim Planı çalışmaları kapsamında, üyelerimizden gelen görüş ve önerilen dikkate alınmasını teminen aşağıda yer alan eğitim konularının değerlendirilerek, 2018 Yılı Üye Eğitim Planında yer alması istenilen konuların seçilmesini ve diğer taleplerin de belirtilerek en geç 28 Aralık 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamıza (gulsenakyildiz@mdto.org) gönderilmesini rica ederiz.

MDTO 2018 YILI ÜYE EĞİTİM PLANI/ EĞİTİM KONU BAŞLIKLARI

1. Fumigasyon