Sirküler: 67/18                                                                                                                              28.02.2018

Mersin Deniz Ticaret Odası ve Kanal33 ortaklığında hazırlanan, 1 Mart 2018 tarihinde izleyici ile buluşacak olan “Köprüüstünden” adlı TV programının konuğu Milli Yelken Sporcusu ve Yelken Eğitmeni Oytun Çalışlar olacaktır.

Odamız sponsorluğunda, ARC – (Atlantic Rally For Cruisers) yarışlarında ülkemizi temsil eden Cumhur Gökova ekibinde yer alan Çalışlar’ın yelken sporunu ve Atlantik Okyanusu geçişini değerlendireceği programın yayın saati 19.30’dur.

Oytun Çalışlar’a ait özgeçmiş ile Kanal 33’ün frekans bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmuş olup, programa ilişkin tanıtım videosu  Odamız web sitesi (www.mdto.org.tr) ana sayfasında yer almaktadır.

OYTUN ÇALIŞLAR

1986 İzmir doğumludur. Çocukluğu İzmir’in Foça ilçesinde geçen Çalışlar yelken sporu ile 1997 yılında Foça Yelken İhtisas Kulübü’nde tanışmıştır ve yarışçılık hayatı başlamıştır.

2004 yılında Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda Antrenörlük Eğitimi bölümüne girerek lisans eğitimine başlamıştır. 2012 yılında dış ticaret eğitimi alan Çalışlar dış ticaret bitirme projesi olan “Mersin Yelken Akademisi” yelken okulunu 2014 yılının Haziran ayında Mersin’de açmıştır.

Kanal33’ün izlenebileceği platformlar ve frekans bilgileri:

TÜRKSAT:12457  V 30000

DİGİTÜRK: 190. Kanal