Sirküler: 78/18                                                                                                                                    14.03.2018

Konu : 8. İş ve Kariyer Fuarı Hk.

İlgi     :T.C. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün 08.03.2018 tarih ve 1742 sayılı yazısı.

İlgi yazı ile; Mersin Valiliği himayelerinde Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) koordinasyonu ile, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mersin Üniversitesi Rektörlüğü, Çağ Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Odamız, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, Mersin Serbest Bölge (MESBAŞ) Müdürlüğü, Mersin Ticaret Borsası, Mersin KOSGEB İl Müdürlüğü, Çukurova Kalkınma Ajansı ve Girişimci İnsan Kaynakları Derneği ortaklığıyla 8.Mersin İş ve Kariyer Fuarının 25-26 Nisan 2018 tarihlerinde düzenleneceği, açılış konuşmaları ve seminerin Akdeniz İhracatçı Birliği’nde yapılacağı, stant alanı olarak ise Palm CITY Mersin AVM’nin planlandığı, iki gün sürecek fuar kapsamında stant açmak isteyen kurum/kuruluş, iş yeri ve sivil toplum örgütlerinden stant bedeli alınmayacağı belirtilerek, söz konusu fuar kapsamında stant açmak isteyen firma/kurum ve kuruluşların 10 Nisan 2018 tarihine kadar www.mersinif.com adresinden online başvuru yapabileceği ve fuarla ilgili detaylı bilgilere buradan ulaşabilecekleri bildirilmektedir.

Fuar ile ilgili broşür  örneği ekte sunulmuştur.

Bilgilerinize rica ederiz.

Eki: Broşür