Sirküler: 91/18                                                                                                                                    03.04.2018

SÜRELİDİR

Konu : Türkiye-Afganistan İkili İlişkilerine Yönelik Bilgi Talebi Hk.

İlgi    :Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 02.04.2018 tarih ve 5456 sayılı yazısı.

İlgi yazıda, Türkiye-Afganistan Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 2.Dönem Toplantısının 9-10 Mayıs 2018 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirileceği belirtilerek, toplantı sırasında gündeme getirilmesinde fayda görülen konuların iletilmesi istenilmektedir.

İlgi talep gereğince Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilecek Odamız görüşlerine referans oluşturmak üzere, söz konusu toplantı sırasında gündeme getirilmesinde fayda görülen hususlara ilişkin görüş ve önerilerinizin, 06 Nisan 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza (Faks: 0324-3295230, E-Posta: mersindto@mdto.org) gönderilmesini rica ederiz.