Sirküler: 92/18                                                                                                                                04.04.2018

ÖNEMLİDİR

Konu  : TOBB Nefes Kredisi Hk.

İlgi      : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 30.03.2018 tarih ve 5383 sayılı yazısı.

İlgi yazı ile; Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarına katkı sağlamak üzere 2017 yılında başarı ile gerçekleştirilen “TOBB NEFES KREDİSİ” projesinin tekrarlanmasına karar verildiği belirtilmiş, Odamız da geçtiğimiz yıl olduğu gibi söz konusu projeye katkı sağlamış, bu kapsamda Ziraat Bankası İstasyon Şubesi ile Denizbank Mersin Liman Şubesi nezdinde Odamız adına hesap açılmıştır.

“TOBB NEFES KREDiSİ” hedef kitlesi olan Odamız üyeleri, Ziraat Bankası İstasyon Şubesi ile Denizbank Mersin Liman Şubesine başvuruda bulunarak kredi kullanabileceklerdir.

“TOBB NEFES KREDİSİ” projesi kapsamında kullandırılacak kredilerin;

1. Vadesi 6 ay anapara ödemesiz (ilk 6 ay sadece faiz ödenecek), takip eden 12 ay “aylık eşit taksitli” olmak üzere toplam 18 ay’dır.

2. Kredinin brüt faiz oranı aylık % 0,99′dur.

3. Kredinin asgari limiti 50 Bin TL, azami limiti ise (grup iştirakleri dahil) 200 Bin TL’dir.

4. Üyelerimiz TOBB Nefes Kredisi’ne başvurabilmek için Odamızdan açıklama olarak “TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir” ibareli faaliyet belgesi alacaklardır.

Bilgilerinize önemle rica ederiz.