Sirküler: 048/17                                                                                                                                                                                       30.01.2017

Konu : Türkiye-ABD Ekonomik ve Ticari İşbirliği Çerçevesi Kapsamında Hazırlanan 3. Dönem Ortak Tavsiyelere İlişkin Görüş Talebimiz Hk.

İlgi     : Türkiye Sektör Meclisleri Müdürlüğünün 27 Ocak 2017 tarihli e-postası.

Türkiye Sektör Meclisleri Müdürlüğünden alınan ilgi e-posta ile; Türkiye-ABD Ekonomik ve Ticari Stratejik İşbirliği Çerçevesi (ETSİÇ) mekanizması kapsamında Türkiye-ABD İş Konseyi üyelerince hazırlanan 3. Dönem Ortak Tavsiyelerine ilişkin olarak Ekonomi Bakanlığı tarafından sektörlerin görüş ve değerlendirmesinin talep edildiği belirtilerek, konuyla ilgili Odamız görüşleri istenilmektedir.

Buna göre, bir örneği ekte sunulan, 3. Dönem Ortak Tavsiyelerinin sektörümüzle ilgili olan, “Logistics and Custom Collaboration” isimli 5. başlığının incelenmesini ve olası görüş/önerilerinizin Türkiye Sektör Meclisleri Müdürlüğüne iletilmek üzere 31 Ocak 2017 (yarın) saat 17:30’a kadar Odamıza (Faks: 0324-3295230, E-Mail: mersindto@mdto.org) gönderilmesi gerekmektedir.

Türkiye-ABD Ekonomik ve Ticari İşbirliği Çerçevesi kapsamında hazırlanan 3.Dönem Ortak Tavsiyeler’in toplam 60 sayfadan oluşan tam metnini incelemek isteyen üyelerimiz, söz konusu metni Odamızdan temin edebileceklerdir.

Bilgilerinize rica ederiz.

Eki: İlgi Yazı