Sirküler:  056/15                                                                                                         17.02.2015

Konu: Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim semineri Duyurusu

İlgi :      (a) 05.03.2012 tarih ve 28224 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Gemi Acenteleri Yönetmeliği.

(b) Gemi Acenteleri Eğitim Yönergesi

(c) 14.01.2015 tarih ve 013/15 sayılı sirkülerimiz.

İlgi (a) ve (b) mevzuatlar doğrultusunda, 2015 Yılı Gemi Acenteliği Eğitim Semineri Takvimi konulu ilgi (c) yazımız gereğince, Odamız tarafından 16 Nisan 2015 Perşembe günü “Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri” düzenleneceği duyurulmuştur.

“Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri”ne katılmak isteyen kişilerin, Ek’te sunulan “Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri Başvuru Dilekçesi Örneği”ni firma antetli kağıtlarına doldurarak, dilekçe ekine kimlik belgesi fotokopilerini eklemek suretiyle,  10 Nisan 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza başvurmaları gerekmektedir.

Tanıtım kartı geçerlilik süresi 5 yıl olduğundan, kart sahiplerince tanıtım kartı geçerlilik sürelerinin kontrol edilmesini ve 5 yıllık süresi dolmak üzere olan tanıtım kartı sahiplerinin Yenileme Eğitim Seminerine katılmaları gerekmektedir.

Eğitimlerle ilgili detaylı bilgilere, T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı web sitesi (https://atlantis.udhb.gov.tr/ABS/acente_ANA.asp) ve Odamız web sitesi (http://www.mdto.org.tr) aracılığı ile ulaşılabileceği gibi, aşağıda temas bilgileri bulunan Odamız ilgililerinden de yardım alınabilecektir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Odamız İletişim Bilgileri                                    :

1. Halil DELİBAŞ

(MDTO Genel Sekreter Yrd.- Gemi Acent.Eğitim Komisyonu Üyesi)

Telefon    : 0324-3277000

E-Mail      : hdelibas@mdto.org

1. Gizem TAZEGÜL

(MDTO Bilgisayarlı Muhasebe Elemanı – Gemi Acent.Eğitim Koordinatörü)

Telefon    :0324-3277000/ Dahili: 136

E-Mail      : gizemtazegul@mdto.org