Sirküler: 059/15                                                                                                        19.02.2015

Konu : Mersin Limanı İstatistik Hizmetlerinin Elektronik Posta Yolu İle Sunulması.

Bilindiği üzere, Odamız istatistik & Ar-Ge Servisi tarafından aylık olarak hazırlanan Mersin Limanı Yük ve Gemi İstatistiği Raporları tüm üyelerimize her ay CD ortamında gönderilmekte olup, son olarak Aralık 2014 raporları üyelerimize ulaştırılmıştır.

Odamızın üyelerine yönelik bu hizmetinin, günümüz şartlarında daha hızlı ve sağlıklı olarak iletilmesini teminen, Ocak 2015 tarihi itibariyle aylık istatistik raporu üyelerimize Odamızdaki mevcut elektronik posta adreslerine e-posta ile iletilecektir.

Diğer taraftan, sözkonusu raporları CD ortamında almak isteyen üyelerimiz Odamız istatistik biriminden ayrıca temin edilebilecektir.

Buna göre; Mersin Limanı Yük ve Gemi İstatistiklerini farklı bir elektronik posta adresine almak isteyen üyelerimizin bu hizmet için kullanacakları elektronik posta (e-mail) adreslerini yazılı olarak Odamıza  (yaziisleri@mdto.org) bildirmelerini önemle rica ederiz.