Sirküler: 110/17                                                                                                                            15.03.2017

Konu : Kanal-33’de Aylık Yapılan Denizcilik Yayını Hk.

Dinamik bir sektör olan denizciliğin değişen ihtiyaçlarını gündeme getirerek denizciliğe yön veren tüm alanlarda sorunların ve çözüm önerilerinin tartışılacağı bir TV programı için Kanal 33 ile Odamız arasında bir anlaşma sağlanmıştır.

Söz konusu TV programı ile denizciliğin ekonomik, sosyal ve kültürel boyutlarını bölgesel perspektifte tartışabilmek aynı zamanda Odamızın faaliyetlerini kamuoyu ile daha etkin bir şekilde paylaşabilmek amaçlanmıştır.

Kanal 33 ekranlarında  “Köprüüstünden” adıyla yayınlanacak programda Mersin’in ve bölgesinin denizcilik  gündemindeki konuların ele alınması ve programda her ay sektörün yetkin isimlerinden birinin konuk edilmesi planlanmaktadır.  Bir yıl süreyle devam etmesi öngörülen TV programı, ayda bir kez Kanal 33 ekranlarında canlı olarak izleyici ile buluşacaktır.  Sunuculuğunu Fatih Alkar’ın üstlendiği program, her ayın 3. Perşembe gününde  yeni bölümleriyle izleyici karşısında olacaktır.

Söz konusu TV programı ilk kez 23 Şubat 2017 tarihinde yayınlanmış,  programın ilk konuğu Mersin Deniz Ticaret Odası Genel Sekreteri Korer Özbenli olmuştur.

16 Mart 2017 Perşembe günü, saat:19:30.’da 2. bölümü  yayınlanacak programın konuğu  Emekli Albay, Strateji Uzmanı ve Çağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Murat Koç olacaktır.  Yrd. Doç.Dr. Koç, programda Doğu Akdeniz’de yaşanan iktisadi ve siyasi gelişmeleri değerlendirecektir.

“Köprüüstünden” 17 Mart 2017 Cuma  günü saat 13.00’te tekrar yayını ile Kanal33 ekranlarında olacaktır.

İlginizi çekeceğini düşündüğümüz program hakkındaki kanaatleriniz,  üyelerimizin beklentilerinin karşılanması adına bizler için yol gösterici olacaktır. TV programı ile ilgili görüş, öneri ve eleştirilerinizin tarafımıza bildirilmesini rica ederiz.