Sirküler: 135/17                                                                                                                            30.03.2017

İlgi : Türk Girişim ve İşdünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED)’in 27 Mart 2017 tarihli e-mail mesajı.

İlgi yazıda, (BORGİP) “Bölgelerarası Ortak Girişim Projesi”nin    Türk Sanayici ve İşadamları Derneği(TUSİAD)- Türk Girişim ve İşdünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED)  işbirliği ve Garanti Bankası desteği ile, başta Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgemizdekiler olmak üzere, KOBİ’lerin büyümesi ve gelişimine; mentorluk, nitelikli insan kaynağı, teknoloji gibi farklı alanlarda oluşturulan mekanizmalar ile destek sağlamayı hedeflediği belirtilmektedir.

Bu kapsamda, BORGİB Platformu (www.borgip.org) ile KOBİ’lerin, özellikle yönetim becerilerinin geliştirilmesi ile iyi örnekler oluşturulması ve çarpan etkisi ile bölgelerindeki diğer KOBİ’lere model olmalarının amaçlandığı ve Proje kapsamında “İşimizi Nasıl Büyüteceğiz? Kuşaklara Nasıl Devredeceğiz?” toplantı serileri ile KOBİ, temel finasman, satış ve pazarlama, teknoloji ve aile şirketlerinde kurumsallaşma konusunda bilgiler verilmektedir.

Bu amaçla, MersinSİAD ve ÇUKUROVASİFED evsahipliğinde  (BORGİP) “Bölgelerarası Ortak Girişim Projesi”nin   “İşimizi Nasıl Büyüteceğiz? Kuşaklara Nasıl Devredeceğiz?” Toplantısı, 31 Mart 2017 Cuma günü Mersin Divan Otel’de gerçekleştirilecektir.

Bilgilerinizi ve katılımınızı rica ederiz.

Eki: Davetiye