Sirküler: 144/17                                                                                                                           06.04.2017

Konu : Belarus Ortak Sanayi ve Teknoloji Çalışma Grubu Toplantısı Kapsamında Bilgi Notu Talebi Hk.

İlgi    : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 05.04.2017 tarih ve 5720 sayılı yazısı.

İlgi yazı ile; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Belarus Sanayi Bakanlığı arasında kurulmuş olan Ortak Sanayi ve Teknoloji Çalışma Grubunun 3. Dönem Toplantısının 2-3 Mayıs 2017 tarihlerinde Belarus’ta gerçekleştirileceği bildirilerek, söz konusu toplantı gündemine ilişkin görüşler ile Çalışma Grubu kapsamında yer verilecek işbirlikleri ve protokolde bulunmasında fayda görülen hususlara ilişkin Odamız üyelerinin görüşleri istenilmektedir.

Yukarıda belirtilen hususlara ait görüşlerinizin 10 Nisan 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza (mersindto@mdto.org.tr) iletilmesini rica ederiz.