Sirküler:  208/15                                                                                                       15.09.2015

Konu  : 5. Mersin İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Hk.

İlgi      : a) 06.08.2015 tarih ve 181/15 sayılı sirkülerimiz.

b) T.C. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl

Müdürlüğü’nün, 09/09/2015 tarih ve 13927 sayılı yazısı.

Mersin Valiliği himayelerinde; Mersin Çalışma ve İş Kurumu koordinasyonu ile, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Üniversitesi Rektörlüğü, Çağ Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Deniz Ticaret Odası, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı ve Mersin Serbest Bölge Müdürlüğü ortaklığıyla “15-16 Ekim 2015 tarihlerinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı alanında 5. Mersin İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı” düzenleneceği ilgi (a) sirkülerimiz ile duyurulmuştu.

5. Mersin İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı” nın, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı alanında,  17-18 Kasım 2015 tarihlerine ertelendiğini bildiren İlgi (b) yazı ekte sunulmuştur.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Eki: İlgi Yazı