Sirküler:253/15                                                                                                              09.11.2015

Konu: Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim semineri Duyurusu

İlgi    : (a) 05.03.2012 tarih ve 28224 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Gemi Acenteleri Yönetmeliği.

(b) Gemi Acenteleri Eğitim Yönergesi

(c) 14.01.2015 tarih ve 013/15 sayılı sirkülerimiz.

(d) 09.09.2015 tarih ve 206/15 sayılı sirkülerimiz.

(e) 21.10.2015 tarih ve 237/15 sayılı sirkülerimiz.

İlgi (a) ve (b) mevzuatlar doğrultusunda, 2015 Yılı Gemi Acenteliği Eğitim Semineri Takvimi konulu ilgi (c) yazımız gereğince, Odamız tarafından 26 Kasım 2015 Perşembe günü “Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri” düzenleneceği ilgi (d) ve (e) sirkülerlerimiz ile duyurulmuştur.

“Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri”ne katılmak isteyen kişilerin, Ek’te sunulan “Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri Başvuru Dilekçesi Örneği”ni firma antetli kağıtlarına doldurarak, dilekçe ekine kimlik belgesi fotokopilerini eklemek suretiyle, 25 Kasım 2015 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamıza başvurmaları gerekmektedir. Tanıtım kartı geçerlilik süresi 5 yıl olduğundan, kart sahiplerince tanıtım kartı geçerlilik sürelerinin kontrol edilmesini ve 5 yıllık süresi dolmak üzere olan tanıtım kartı sahiplerinin Yenileme Eğitim Seminerine katılmaları gerekmektedir.

Eğitimlerle ilgili detaylı bilgilere, T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı web sitesi (https://atlantis.udhb.gov.tr/ABS/acente_ANA.asp) ve Odamız web sitesi (http://www.mdto.org.tr) aracılığı ile ulaşılabileceği gibi, aşağıda temas bilgileri bulunan Odamız ilgililerinden de yardım alınabilecektir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Odamız İletişim Bilgileri                                    :

Halil DELİBAŞ

(MDTO Genel Sekreter Yrd.- Gemi Acent.Eğitim Komisyonu Üyesi)

Telefon    : 0324-3277000

E-Mail      : hdelibas@mdto.org

Eda KARA

(MDTO Yazı İşleri ve Üye Sicil Memuru – Gemi Acent.Eğitim Koordinatörü)

Telefon    :0324-3277000/ Dahili: 136

E-Mail      : edakara@mdto.org