Sirküler: 337/14                                                                                                          14.10.2014

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin, 01.10.2014 tarih ve 18672 sayılı Yazısı.

İlgi yazıda, Türk-Rus Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 13. Dönem Toplantısı’nın 2014 Yılı Kasım ayının 2. Haftasında Rusya’da gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmekte, Rusya Federasyonu ile ikili ilişkilerde karşılaşılan sorun ve çözüm önerilerine ilişkin bilgi notu talep edilmektedir.

Bu kapsamda, Rusya Federasyonu ile ticari ve ekonomik ilişkilerin mevcut durumu, sorunlar ve işbirliği önerilerinizin 17 Ekim 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza iletilmesini rica ederiz.

Eki: İlgili Yazı (1 Syf.)